Donatorprivilegier Publiclir Arma server

Tillgång till, eller stora rabatter på följande:

Nivå 1:

Medlem Publiclir.se

Prylar

Fordon

Nivå 2:

$20 USD

PrylarFordon

Nivå 3:

$30 USD

Prylar


Fordon

VIP:

$50 USD

Prylar
F.A.Q

Q: Jag har registrerat mig på hemsidan men jag kan fortfarande inte köpa en hatchback sport, varför det?
A: Du måste ange ditt arma player ID i din din profil på hemsidan för att få privilegierna. Detta finner du i Arma under Configure > Profile.

Q: Om jag donerar $20 nu och $30 senare, kommer jag då att få privilegierna för VIP?
A: Ja, alla donationer adderas ihop.

Q: Jag har donerat men jag har ändå inte tillgång till donatorbutiken, är något fel?
A: Nej, för närvarande så sköts alla donationer manuellt, hoppa in i supportkanalen på Teamspeak så får du hjälp av en admin snarast!

Q: Kan jag få en återbetalning på min donation?
A: Nej. Alla donationer används för att hålla igång och utveckla servern, vi har därför ej möjlighet att göra några återbetalningar.

Q: Kan jag förlora mina donatorprivilegier
A: Ja, om du missköter dig. Vi bibehåller oss rätten att återkalla dina privilegier, och i vissa fall tillgång till våra servrar för vilken anledning som helst.

Q: Får jag sälja eller ge bort saker från donatorbutiken?
A: Nej, det är strikt förbjudet.

Kom ihåg: Att sälja eller ge bort saker ur donatorbutiken är strängt förbjudet.

Ansvarsfriskrivning:

När du donerar så köper du INTE någonting. När du har donerat ett specifikt belopp till vårat community så kommer vår administratör erbjuda dig en gåva (tillgång till rabatter i spelet och andra belöningar för att visa vår uppskattning) som tack för er generösitet. Notera att vi bibehåller oss rätten att återkalla dina privilegier, spelföremål och även tillgången till vår spelserver av vilken anledning som helst, dessa inkluderar, men är inte begränsade till brott mot våra spelregler. Varje donation vi tar emot är till för att hålla igång och vidareutveckla vårat spelcommunity, på grund av detta så har vi ingen möjlighet att genomföra återbetalningar av donationerna. Om du inte godtar dessa villkor ber vi er att ej donera. Samtliga donationer tas emot av Arma 3 serverns utvecklare för bland annat serverkostnader. Spelföreningen Publiclir bär ej ansvar för dessa donationer.